Graag stel ik me even voor! Ik ben Susanne van Brunschot (1974).  Moeder, dochter, zus, vriendin, collega, buurvrouw, yogadocent, Ayurvedisch lifestyle coach en daarnaast altijd in ontwikkeling naar wie ik in werkelijkheid ben. 

 

Ik ben al jaren werkzaam in het bedrijfsleven en via allerlei omwegen ben ik in contact gekomen met yoga. Het waren altijd 2 verschillende werelden; de buitenkant, het bedrijfsleven. En de binnenkant, de weg naar binnen. Geruime tijd is dit voor mij een uitdaging geweest om deze twee te verbinden. Het Sanskriet woord voor yoga is "yuj" en dat betekent ook letterlijk "verbinding". Door me via yoga (opnieuw) te verbinden met mijn lichaam, kom ik steeds dieper in harmonie met mezelf, in heel mijn vrouw- en mens zijn. Door steeds opnieuw die harmonie en balans in mezelf op te zoeken geeft dit weer verdieping in de verbindingen met de mensen en de natuur om me heen. Ik werk nog steeds in het bedrijfsleven en inmiddels ervaar ik de combinatie met mijn yoga bedrijf als een totaalpakket van wat ik bij kan dragen en te bieden heb in deze wereld.

 

In december 2016 heb ik mijn 3-jarige opleiding tot Hatha yoga docent afgerond en sinds dien geef ik met plezier les. Yoga is een levenslang proces waarbij je steeds dichter bij jezelf komt, bij jou eigen natuur, wie JIJ in werkelijkheid bent.

 

De 3- jarige opleiding heb ik gevolgd bij Yoga Opleidingen Sittard onder begeleiding van Lucie Dirksmeier en Anne Kanters.  (2013-2016). Ik volg(de) daarnaast verschillende workshops bij Ron van der Post en laat me graag inspireren door diverse leraren op het gebied van yoga, meditatie, Ayurveda en natuurcoaching.

 

Ik ben door de jaren heen in aanraking gekomen met wijsheid uit het Oosten maar ook met oude wijsheid uit het Westen.

 

Van 2006 – 2012 heb ik verschillende (Keltisch) Sjamanistische trainingen gevolgd in (o.a. het mede begeleiden van) vrouwencirkels en het werken met (natuur) rituelen. Sjamanisme en yoga; van het hoofd naar het hart. Voor mij absoluut niet zweverig maar juist met beide benen stevig op Moeder aarde!

 

Daarnaast ben ik sinds november 2016 in het bezit van de AromaTouch certificering waarbij ik werk met de natuur-zuivere etherische olieën van DoTerra.  

 

Sinds september 2020 ben ik me gaan verdiepen in Ayurveda, waarin o.a. yoga, voeding, kruiden, reiniging, olieën en pranayama een rol spelen. Ayurveda is een op preventie gerichte, holistische gezondheidsleer. 

Ik ben hiervoor opgeleid door Frederieke Couvee van Divine Ayurveda. Dit is een opleiding in de traditie van Dr. Vasant Lad en Ayushakti. Inmiddels heb ik drie jaren succesvol afgerond. Deze jaren was ik hierin vooral student van mezelf. Naast dat dit een life time project blijft, voel ik dat de tijd nu rijp is om ook anderen hiermee van dienst te zijn.

 

De Godin Aeracura kwam op mijn pad tijdens een van de Keltische trainingen waarin "in je kracht komen als vrouw" centraal stond. Godinnen zijn vrouwelijk archetypes die in elk van ons aanwezig zijn. De symboliek van Aeracura heeft zich als een rode draad door mijn verdere pad geweven en dat is ook de reden waarom ik haar naam gekozen heb voor mijn bedrijf.

Aeracura..

..is een Keltische, Germaanse Godin met meerdere gezichten.

Ze staat bekend als de Aardemoeder-Godin en nodigt je uit om geduld te hebben met jezelf en met je groeiproces, te genieten van nieuwe vaardigheden en goed voor jezelf te zorgen door middel van frisse buitenlucht, zonlicht, gezonde voeding en beweging.

Je bent in menig zin als een bloemknop die op openspringen staat, om het mooiste van jezelf te laten zien. Overhaast dit proces niet, maar geniet van de schoonheid van je levenspad.

-Blossoming-

Doreen Virtue

 

“Rijke Bloei” Dat is ook precies wat ik met Aeracura uit wil dragen. Door het aanbieden van yogalessen zowel binnen als in de natuur, thema workshops, (stilte)wandelingen, (Ayurvedische) massages met 100% pure etherische oliën, en de preventieve geneeskunde van Ayurveda, nodig ik je uit in contact te komen met jouw eigen natuur. Bloei uit tot de beste versie van jezelf, verbonden met jezelf, je omgeving en de natuur om je heen.

 

Zonnegroet,

Susanne