Buiten yoga

"Yoga op een unieke plek, geleid door de fijne stem van Susanne. Heerlijk overgegeven aan de stilte en de natuur. Een perfecte start van het weekend"  (Christa)

Indian head massage

"De hoofdmassage is heerlijk ontspannen en een cadeautje voor jezelf. Even je hoofd leeg, overgegeven aan de kundige handen van Susanne en weer opgeladen naar huis" (Christa)

Wandelyoga

"Wandelen in het bos maar dan echt één zijn met de natuur en in het moment. Susanne zorgt altijd voor een verrassend momentje in de vorm van een opdracht, yoga houding of reflectie" (Christa)

Reactie plaatsen

Reacties

Miriam van Eijndhoven
een jaar geleden

Onlangs heb ik de mini detox gevolgd die Susanne aanbiedt. Het uitgebreide en informatieve stappenplan was een fijne leidraad om erbij te gebruiken. Tijdens deze week ben ik me bewust geworden van mijn eetpatroon op 'gewone' dagen. Het gevoel wat het me geeft en wat voor rust je je lichaam kan geven door even de cirkel te doorbreken door andere voeding tot je te nemen. Waarvan ik dacht dat het me moeite zou kosten om te laten staan (koffie, alcohol), was het tegendeel waar. Het viel me reuze mee! Zeer welkom waren ook de momentjes voor jezelf, massage met kokosolie en op tijd naar je bedje. Mijn lichaam voelde na deze week rustig en licht aan.
Susanne laat je even kennis maken met de Ayurvedische lifestyle. Dagelijks krijg je een leuk informatief weetje toegestuurd en als afsluiter een online yogales! En mocht je het even niet meer weten, Susanne staat voor je klaar om je te helpen. Al met al een fijne ervaring voor lichaam en geest. Een aanrader!

Josine
een jaar geleden

Een consult bij Susanne betekent veel vertellen en meteen ook een waardevol inzicht krijgen in hoe je lichaam werkt op alle vlakken. Dankjewel voor het inzicht in wat qua voeding wel/ niet bij mij past. Dit helpt om mijn huid rustiger te houden.